Business Meeting

Microsoft Power BI Utbildning

Detta är en mycket användbar utbildning för dig som vill lära dig att bygga, dela och presentera riktigt snygga och intuitiva rapporter baserat på Microsoft Power BI (Business Intelligence).

 

Du kan använda rapporterna till presentation av dagliga nyckeltal, års eller kvartalsrapporter, m.m. och på ett enkelt sätt kunna visualisera och styra avgörande information, möta och avvärja eventuella brister för just ditt företags resultat eller processutveckling.

 

Se gärna den korta filmen nedan.

Våra utbildningslokaler och genomförande

Utbildningen sker i våra utbildningslokaler på Datavägen 12A i Askim (södra Göteborg) där vi har plats för maximalt 8 samtidiga deltagare på våra utbildningar.

 

Våra utbildningspass sker i form av föreläsningar och enskilt, praktiskt arbete för att själv få pröva de olika funktioner som vi har fått lära oss på utbildningen.

 

Kursen är en dag och i priset ingår kursdokumentation, fika, lunch och kursdiplom.

Vi träffas kl 08.15 över en fika, lunchen serveras på en trevlig restaurang i närheten mellan 12.00-13.00,

vi tar en kort fikapaus vid 10.00 och 15.00 och avslutar dagen ca 16.30.

När: Tisdagen den 7:e december / v.49

Pris: 3.950 kr exklusive moms per deltagare.


Bokning sker via e-mail direkt till Joakim Klarsten på; joakim.klarsten@update.se

Passar inte ovanstående datum, vill du ha en skräddarsydd utbildning eller har du frågor till oss? Kontakta då oss direkt på 031 - 727 78 00 så hjälper vi dig.

Hjärtligt välkommen!

För mer information, demonstration av Power BI eller offert

kontakta våra projektledare:

 Stefan Åström 0708-326326

Anton Johansson 0733-439805

Joakim Klarsten 0736-006121

Hjärtligt välkomna!

En riktigt lönsam affär!

Utbildningen från Update Affärssystem har varit otroligt nyttigt för oss, vi har fått en full förståelse och använder numera Microsoft Power BI på ett mycket bättre och effektivare sätt. Rapporterna från Power BI skapar en högre motivation hos både vår personal och ledning vilket självklart har lett till ökad effektivitet och lönsamhet för hela företaget!

Anette Philipsson - Polyamp AB