top of page

Byte av NAV-partner

Det är affärssystemet som skall ge dig och ditt företag konkurrensfördelar. Oberoende av om du använder Navision, Microsoft Dynamics NAV eller Business Central är det därför är det viktigt att ha en engagerad och aktiv NAV-partner som kontinuerligt lyssnar på era behov och finner de bästa och mest kreativa lösningarna.

 

Är du inte nöjd idag med din nuvarande partner?

Byt till oss på Update Affärssystem - Vi ger dig den kraft och engagemang du behöver

Informera din nuvarande NAV-Partner

Det är alltid bäst att i god tid informera er nuvarande NAV-Partner om att ni ämnar att byta NAV-Partner samt varför ni gör detta.

Detta skapar en god relation även om byte av NAV-Partner skall ske. Begär samtidigt ut all er information såsom utförda analyser, systemspecifikationer, dokumentation över anpassningar och bruksanvisningar m.m. om du inte redan har dem i säkert förvar.

 

Fyll i blanketter om byte av NAV-Partner

Därefter fyller du i blanketten om byte av NAV-Partner som du finner längst ned på denna sida. Är du osäker över hur du skall fylla i blanketten eller behöver få hjälp med de licensnummer med mera som behövs så kontaktar du oss på 031-727 78 00 så hjälper vi dig!


När du är klar skriver du under och skickar den till oss så sköter vi resten.

 

Uppgraderingsavtalet - Vad händer med det?

Uppgraderingsavtalet är en investering för att ditt företag kontinuerligt skall få tillgång till nya versioner av ert affärssystem. Uppgraderingsavtalet förnyas med automatik ett år i taget av Microsoft och debitering sker alltid genom din aktiva NAV-Partner.


När du byter NAV-Partner så följer alltid inbetalt belopp med ditt uppgraderingsavtal till oss som din nya NAV-Partner!

 

Välkommen till en effektivare vardag!

Vi välkomnar nya kunder och vi kommer att göra allt för att ni skall bli nöjdare och få en effektivare vardag med ert affärssystem. 

 

Som kund hos oss får du en dedicerad affärskonsult som kontinuerligt kommunicerar med Er och tillgodoser Era behov. Ni får dessutom tillgång till vår support och de kundareor på vår hemsida där Ni finner tips och råd, användarmanualer för olika rutiner såsom t.ex. årsavslut och mycket mera.

Vi sätter dig som kund i fokus och är inte tillfreds förrän du är 100% nöjd!

 

Hjärtligt välkommen som kund hos oss på Update Affärssystem!

Blankett för byte av NAV-partner

Här finner du den blankett som du behöver fylla i för att byta NAV-partner. När du har fyllt i den mailar du den till oss på Update Affärssystem så att vi kan meddela Microsoft om bytet. Det tar normalt bara en dag eller två...

 

För mer information kontakta våra projektledare direkt:

 Stefan Åström 0708-326326

Anton Seglem 0733-439805

Ola Bellring 0733-439803

Hjärtligt välkomna!

Vi samlar på nöjda kunder!

Genom engagerade och kompetenta konsulter skapar vi en grund för ett gynnsamt och långvarigt partnerskap mellan oss och våra kunder.

Vi strävar alltid efter att ha nöjda kunder och det får vi genom att lyssna och förstå kundernas behov innan vi presenterar vår lösning.

Ola Billing - Affärskonsultsansvarig

bottom of page