Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 - Business Central är ett standardiserat affärssystem som är baserat på de tidigare och väl beprövade versionerna Microsoft Dynamics NAV och Navision. Produkten finns i "Cloud" och "On Premise" version vilket ger dig full frihet och flexibilitet. Anpassningarna placeras numera i Extensions utanför affärssystemet vilket förenklar och effektiviserar uppgraderingar.

Funktioner och moduler i Microsoft Business Central

Inga höga investeringar - Hyr eller köp din licens!

Microsoft Business Central Cloud är affärssystemet som du hyr månadsvis, inga höga uppstarts- & ingångskostnader eller investeringar, att affärssystemet dessutom ligger i Microsofts molntjänst Azure gör ju livet ännu flexiblare, enklare och säkrare. 

 För er som vill äga affärssystemet på egen server/datacenter så finns det en version som heter Business Central On Premise. Denna version köper man på traditionellt vis och betalar en årlig uppgraderingsavgift för att kunna uppgradera samt hålla licensen vid liv.

Tre val av användare - Essentials, Premium eller Team Members

Microsoft Business Central Essentials innehåller den grundfunktionalitet som de flesta företag i allmänhet behöver. Vill du ha all funktionalitet som erbjuds inom BC / affärssystemet väljer du istället Premium versionen. 

 

Som ytterligare tillval till dina Essentials eller Premium licenser kan du välja en limiterad licens som heter Team Members. Den är mycket billigare än Essentials och Premium men saknar funktioner såsom att bokföra, skapa försäljningsorder m.m..

Implementering genom Rapid Start eller SureStep

För dig som vill komma igång med Microsoft Business Central erbjuder implementeringsmetodikerna Rapid Start och SureStep.

Rapid Start är implementeringsmodellen för företag som vill snabbt komma igång med standardversionen av BC medan SureStep metodiken startar med en grundläggande analys av företaget och dess processer som jämförs med affärssystemets funktionalitet.

 

Eventuella avvikelser i SureStep dokumenteras och erbjudes till kund genom tredjepartsprodukter (AddOns eller Extensions) eller genom specifika systemutvecklingar som utförda av våra systemutvecklare på Update Affärrsystem

 

Läs mer på sidan "Kom igång med BC".

Microsoft lanserar numera 2 nya BC-Versioner per år

Microsoft har för avsikt att lansera 2 större versioner av Business Central per år (Spring-/Fall Release), däremellan släpper man så kallade CU (Cumulative Upgrades) som är kumulativa uppgraderingar som släpps mellan varje Spring- och Fall Release av BC.

Säker med kontinuerlig backup/säkerhetskopiering

I priset för hyran av din Cloud-/OnLineversion av Microsoft Business Central ingår även en kontinuerlig backup/säkerhetskopiering av ditt affärssystem och all din tillhörande data. Händer det något är det bara att starta igång Microsofts enkla och intiutiva

funktion för hantering av backup/säkerhetskopiering för säkerställande av data samt återläsning av din backup/säkerhetskopia.

 

Vill du veta mera om backup/säkerhetskopiering klicka här

Licensinnehåll och användarmanual till BC

I bifogade nedladdningsbara PDF:er kan ni läsa mera om licensens innehåll i Microsoft Business Central, vill du komma ännu djupare i funktionaliteten så kan du även ladda ner den kompletta användarmanualen till Microsoft Business Central.

Licensieringsguide till BC

I bifogade nedladdningsbara PDF kan ni läsa mera om produkter inom Dynamicsfamiljen och hur dessa bör licensieras enligt Microsoft, har ni frågor eller behöver hjälp, kontaktar ni oss direkt på telefon, chatt eller mail.

Vill du veta mera eller få en personlig demonstration?

Vill du veta mera eller få en personlig demonstration?

Kontakta då oss direkt på 031 - 727 78 00 eller ring direkt till våra projektledare
alternativt fyll i kontaktformuläret så återkommer vi till dig så fort vi kan.

 Stefan Åström 0708-326326

Anton Johansson 0733-439805

Under Support finner du mera information om versioner och användarmanualer samt filmer m.m.

Hjärtligt välkomna!

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Cloud

 

Genom Microsoft Dynamics 365 Business Central - Cloud får du en allt-i-ett lösning (affärssystem + cloudserver)

 

  • Grundfunktionalitet (Essential/Premium)

  • Rollcenter

  • Månadsvis hyra (ej köp)

  • Cloud/hostad

  • SQL-baserat

Microsoft Dynamics 365 Business Central

On Premise

 

Genom Microsoft Dynamics 365 Business Central - On Premise får du ett affärssystem som installeras i din miljö.

 

  • Grundfunktionalitet (Essentials/Premium)

  • Rollcenter

  • Hyr eller köp licens

  • Installeras på egen server/datacenter

  • SQL-baserat

AddOns och Extensions för utökad funktionalitet

De funktioner som du inte finner i standard Microsoft Dynamics 365 - Business Central har vi och andra NAV-partners byggt i Addons eller Extensions som säljs som tillvalsmoduler till ditt affärssystem - Enkelt och effektivt och ni är snabbt igång!

 

Enkelt och modernt affärssystem utan höga investeringar!

Microsoft Dynamics 365 - Business Central är det moderna affärssystemet som du betalar månadsvis baserat på vad du använder. Att det sedan har all kraftfull funktionalitet som Navision och Dynamics NAV och dessutom ligger i molnet är en fantastisk fördel.

Anton Johansson - Försäljningsansvarig