top of page

WooCommerce

WooCommerce är det största och mest välutvecklade projektet för E-handel med WordPress som finns.

WooCommerce är idag den mest använda E-handelslösningen för små och mellanstora E-handlare i världen och växer stadigt.

Byggt på WordPress

Då WordPress och WooCommerce är öppen källkod har man full frihet att ändra som man själv vill och där all dokumentation finns på nätet. Som ett WordPress-plugin delar WooCommerce förstås alla fördelar som WordPress har. Att WordPress finns bakom över en femtedel av världens alla sajter är troligen en av orsakerna till att även WooCommerce har vuxit sig stort.

Alla nödvändiga funktioner

I WooCommerce har du naturligtvis alla nödvändiga funktioner som kan tänkas behövas i en webbshop, bland annat:

 

 

Flexibelt

Man även bygga ut WooCommerce med plugins. Exempelvis för de flesta betalningstjänsterna finns det färdiga plugins som det bara är att installera och använda.Saknar du koppling till någon betalningstjänst (eller någon funktion i WooCommerce) kan du låta bygga till det.

För stora och små webbshoppar

WooCommerce passar både för webbshoppar med tio eller tiotusen produkter, och är på så vis e-handelsplattformen du kan växa i. Det finns inga gränser för hur många produkter eller kategorier du kan ha, utan detta bygger på grundfunktionerna i WordPress där det finns sajter med hundratusentals sidor.

Vi på Update har valt att samarbeta med Wallmander & Co som är ett av Sveriges främsta företag med god, dokumenterad erfarenhet av att bygga E-Handel i WooCommerce.

Integration med NAV

För att integrera din E-handel med ditt Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Dynamics 365 Business Central så behöver du en connector. Här samarbetar vi med Tinx-IT.

Hos oss på Update kan du köpa eller hyra din Tinx -It connector.

 

Klicka på knappen för prisbild.

WooCommerce | Update Affärssystem

För mer information, demonstration eller offert

kontakta våra projektledare:

 Stefan Åström 0708-326326

Anton Seglem 0733-439805

Hjärtligt välkomna!

bottom of page