top of page

Microsoft Dynamics NAV Affärssystem

Microsoft Dynamics NAV är den efterföljande versionen av det danska välkända affärssystemet Navision och som har moduler och funktioner för hela företagets verksamhet, från ekonomi och redovisning till affärsstöd samt produktion.

Kort och gott: Ett affärssystem för hela Er verksamhet!

Funktioner och moduler inom Microsoft Dynamics NAV affärssystem

Rollbaserat affärssystem för enklare navigering

För att förenkla hantering av affärssystemet valde Microsoft att bygga Dynamics NAV som ett rollbaserat affärssystem. Detta innebar att man utgick från användaren och byggde ca 25 olika rollbaserade versioner av affärssåstemet.

Här fick säljare ett utseende och funktion utifrån sitt affärsområde med fokus på säljarens aktiviteter såsom kunder och kontakter, offerter, order. fakturor och leveranser medan en lagerarbetare fick ett affärssystem med fokus på inkommande och avgående godshantering, lageröverföring, inventering samt lagerhantering.

AddOns och Extensions för tillvalsfunktioner inom NAV

Till både Navision och Dynamics NAV har man skapat AddOns och Extensions som är tillvalsmoduler för de funktioner som just du saknar i ditt affärssystem, här finns en bred flora av tillverkare och funktioner och här nedan anger vi ett begränsat urval:

Listan kan göras oändligt lång och under "AddOns & Extensions" kan du läsa mera, hittar du inte den funktion som du söker så ringer du oss bara på 031 -727 78 00 - Vi älskar att tala med kunder!

Utgången produkt - Men behöver du ändå vår hjälp?

Microsoft Dynamics NAV är nu en utgången produkt inom Microsofts sortiment (ersatt med Business Central) vilket innebär att man inte kan licensiera ut en helt ny licens, men för dig som redan har en licens så kan vi assistera med köp av nya funktioner och moduler inom affärssystemet.

Finner vi inte den produkt eller funktion som du söker så strukturerar vi upp dina önskemål genom våra affärskonsulter och låter därefter våra utvecklare bygga den funktion som ni önskar helt utifrån era önskemål och visioner.

Söker du en engagerad partner som vill utveckla din verksamhet?

Då vi med våra över 35 år inom IT-branschen har vi de bästa kunskaper man kan ha, från de tidiga versionerna av det danska Navision, Microsoft Dynamics NAV och till Microsoft Business Central som affärssystemet heter idag.

Kontakta oss, så hjälper vi dig framåt!

För mer information, demonstration eller offert

kontakta våra projektledare:

 Stefan Åström 0708-326326

Anton Seglem 0733-439805

Ola Bellring 0733-439803

Hjärtligt välkomna!

bottom of page