top of page

Navision Affärssystem

Produkten kommer från begynnelsen från vårt grannland i väster, nämligen Danmark. Ett komplett och revolutionerande affärssystem som var byggt för att ständigt kunna designas och anpassas utifrån kundernas behov och önskemål.

Funktioner och moduler inom Navision affärssystem

Uppköpt av Microsoft!

På tidigt 2000-tal köps både bolag och affärssystemet upp av Microsoft med målet att etablera sig på marknaden för affärssystem.

 

Microsoft bytte direkt namn på affärssystemet för att sätta sin egen prägel på affärssystemet som numera finns i två versioner under Microsoft flagg med namnen Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Dynamics 365 - Business Central. 

 

Produkten kan som affärssystem inte längre köpas på marknaden, men för er som fortfarande har eller använder Navision affärssystem kan vi alltid hjälpa er med nya användare & objekt, konsultationer, support samt utföra utbildningar & anpassningar.

Behöver en engagerad partner som vill utveckla din verksamhet?

Då vi med våra över 35 år i branschen har varit med från begynnelsen med version 1.0 och ända till den senaste versionen som heter 5.0 så besitter vi full kompetens om produkten och assisterar fortfarande kunder som har och använder affärssystemet.

Kontakta oss, så hjälper vi dig framåt!

För mer information, demonstration eller offert

kontakta våra projektledare:

 Stefan Åström 0708-326326

Anton Seglem 0733-439805

Ola Bellring 0733-439803

Hjärtligt välkomna!

bottom of page