top of page

Navision Affärssystem

Produkten som från begynnelsen hade namnet Navision kom från vårt grannland i väster, nämligen Danmark. Ett komplett och revolutionerande affärssystem som var byggt för att ständigt kunna designas och anpassas utifrån kundernas behov och önskemål.

Funktioner och moduler inom Navision affärssystem

Microsoft köper upp danska Navision A/S

Danska Navision A/S köptes på tidigt 2000-tal upp av Microsoft som hade målet att etablera sig på marknaden för affärssystem.

 

Microsoft bytte direkt namn på affärssystemet för att sätta sin egen prägel på affärssystemet som numera finns i två versioner under Microsoft flagg med namnen  Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Dynamics 365 - Business Central. 

 

Navision kan som affärssystem inte längre köpas på marknaden som en ren produkt/programvara, men för er som fortfarande har eller använder Navision affärssystem kan vi alltid hjälpa er med tillköp av användare/objekt, konsultationer, support samt utföra utbildning och anpassningar.

Har du Navision och behöver en engagerad partner som vill utveckla din verksamhet?

Då vi med våra över 30 år i branschen har varit med från Navision version 1.0 till den senaste versionen som heter Navision 5.0 så besitter vi full kompetens om produkten och assisterar fortfarande kunder som har och använder Navision affärssystem.

Kontakta oss, så hjälper vi dig framåt!

För mer information, demonstration eller offert

kontakta våra projektledare:

 Stefan Åström 0708-326326

Anton Johansson 0733-439805

Hjärtligt välkomna!

bottom of page