top of page
Office

Magento

E-Handel och Webshop

 Magento | Update Affärssystem

Magento är världens snabbast växande e-handelsplattform och den mest använda plattformen på marknaden. Idag använder cirka 29 % av de 100 000 största e-handelsbutikerna Magento. Vi på Update samarbetar med Nordic Web Team i Stockholm som är en av de mest erfarna Magento-leverantörerna i Norden.

Open source

Magento-plattformen är baserad på open source. Det innebär att tekniken ligger publikt åtkomlig på internet. Därmed är den fri att använda för vem som helst. Lättåtkomligheten resulterar i en stor global användarbas vilket leder till en naturlig och snabb teknikutveckling. Idén med open source går ut på att man generöst och utan ersättning delar med sig av sina framsteg på nätet. Delning bidrar också till att skapa ett gemensamt mål: att arbeta för att Magento ska behålla sin position som den ledande plattformen.

Magento Commerce

 

Magento erbjuder även licensierad version med utökad funktionalitet för prestanda, CMS, B2B m.m

Magento Commerce finns både som on premise lösning och molnbaserad hosting.

 

Skalbart

Redan från start levererar Nordic Web Team Magentos plattform med alla funktioner du behöver. Men i takt med att din e-handel växer kan vi även bygga ut den. I plattformen finns stöd för olika valutor, flera språk och modifierbar produktvisning och vi levererar även topplistor, lagerstatus, filtrerade sökningar, produktattribut och mycket mer. Så länge du använder Magento kommer du inte att behöva byta plattform, även om de yttre förutsättningarna förändras.

 

Sökmotorsoptimerat (SEO)

Att synas i sökmotorer som Google och att just ditt företag blir det som visas vid en sökning är viktigt när du säljer varor via nätet. Magento byggs och uppdateras ständigt efter de principer och värderingar som de stora sökmotorernas robotar använder och med vår expertis får du optimerade förutsättningar att få relevant trafik till din e-handel.

 

Skräddarsy dina integrationer

Magento har stora integrationsmöjligheter vilket gör det smidigt för ditt företag att utvecklas och expandera. Nordic Web Team kan hjälpa dig med en mängd olika integrationer som gör att ni kan automatisera och effektivisera arbetet genom att slippa dubbelarbete i olika system. Nordic Web Team utvecklar dessutom egna funktioner för att din e-handel ska bli så bra som möjligt.

 

Logistik

Effektiv logistik gör det enkelt för både dig och dina kunder. Med Magento låter vi dig integrera system för stora och kvalitetssäkra logistikföretag som DHL, Postnord, Schenker och UPS.

 

Betallösningar

När det kommer till betalningar över internet är säkerhet, flexibilitet och enkelhet av största vikt. Med Magento e-handel kan Nordic Web Team integrera en mängd välkända och uppskattade betallösningar som Dibs, Klarna, SveaWebPay, Payer och Ecster i din e-handel.

 

Marknadsföring

Att få ut nyheter och erbjudanden och på så sätt bygga relationer med kunder är en viktig del för en lyckad e-handel. Med Magento kan vi integrera effektiva och marknadsledande e-postmarknadsföringssystem som Dot Digital, Compost, Campaign Monitor, Apsis och MailChimp. Självklart kan vi också koppla e-handeln till era sociala medier för att kunderna ska kunna upptäcka shopen på flera olika ställen.

 

Integration

För att integrera din E-handel med ditt Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Dynamics 365 Business Central så behöver du en connector. Här samarbetar vi med Nordic Web Team.

 

Hos oss på Update kan du genom samarbetet med Nordic Web Team få tillgång till connectorn

 

Klicka på knappen för prisbild.

För mer information, demonstration eller offert

kontakta våra projektledare:

 Stefan Åström 0708-326326

Anton Seglem 0733-439805

Hjärtligt välkomna!

bottom of page