top of page

Continia Document Capture för Microsoft Dynamics NAV - 365 Business Central

Effektivisera och automatisera varje steg av daglig dokumenthantering - från att ta emot och registrera ett dokument, till att godkänna, publicera och slutligen hämta tidigare bearbetade dokument från det digitala arkivet.


Automatiserad datainsamling

PDF-filer hämtas automatiskt från fördefinierade e-postadresser och bearbetas med hjälp av prisbelönt OCR-teknik - utan någon hjälp av användaren. Pappersdokument skannas med en skrivbords- eller nätverksskanner och följer samma flöde som PDF-filer.

All relevant information om dokument överförs automatiskt till motsvarande fält i Microsoft Dynamics 365 Business Central & NAV, vilket gör det snabbt och effektivt att registrera inkommande dokument.

Fakturor i XML-format innehåller redan all nödvändig information och kräver inte OCR-bearbetning - du kan enkelt importera dem med Continia e-Documents Import.

För frågor eller beställning kontakta mig

Per-Henrik Dahlberg

Direkt: 031-727 78 13. Mobil: 0733-43 98 02

Update Affärssystem AB

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nytt affärssystem? Rapid start!

Har du enkla ekonomiproceseer och vill komma igång snabbt med ett nytt affärssystem? Då har vi lösningen med Microsoft Dynamics 365 Business Central. Med vår paketlösning Rapid Start så kommer du igån

Commentaires


bottom of page