top of page

Anmäl dig till vårens NAV/365BC utbildningar

Nu är det hög tid att planera samt anmäla dig och dina kollegor till vårens utbildningar på affärssystemet Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central.

Vi startar utbildningarna redan i januari och kör därefter varje månad både Grund- samt Ekonomiutbildning.

Grundutbildning Grundutbildningen är till för alla som använder Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central. Här lär vi Er allt från grundläggande terminologi till hur man på ett övergripande sätt använder affärssystemet. Vi lär dig hur man använder informationskorten, hur vi skapar inköps och försäljningsdokument. Vi går även igenom olika journaler och hur man använder dem. Slutligen går vi igenom effektiva funktioner som gör att ditt arbete i Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central kommer att löpa på smidigt och klokt.

Ekonomiutbildning Redovisning är en påbyggnadsutbildning speciellt framtagen för dig som arbetar med företagets ekonomi och analyser. Här utbildar vi dig på ekonomifunktionerna i affärssystemet, allt från redovisning, kund- och leverantörsreskontra till likviditetsplanering.

Utbildningen sker i våra trevliga lokaler på Datavägen 12A i Askim. Vi startar med en samling mellan Kl. 08.00- 08.30 där vi träffas, lär känna varandra och fikar. Lunchen serveras på en trevlig restaurang alldeles i närheten mellan 12.00-13.00. Vi tar fikapaus vid klockan 10.00 och vid klockan 15.00, utbildningsdagen avslutas ca 16.30.