Underhållsservice - Motverkar drifsstörningar

För att höja säkerheten och minska risken för driftstörningar är det viktigt att kontinuerligt underhålla och uppdatera Ert system. Då är vårt underhållsavtal en bra lösning! Gemensamt sätter vi till ett fast pris upp en checklista över vad som skall utföras och inom vilka tidsramar.

 
Underhåll och uppdatera Ert IT-system
Att ett IT-system som kontinuerligt underhålls och uppdateras kommer att vara driftsäkrare är ju ingen nyhet. Låt oss hjälpa Er genom ett underhållsavtal så att Ni fullt kan fokusera på Er dagliga verksamhet och dessutom sova gott om natten!

Checklistor och genomgång vid varje besök
Vi bygger tillsammans upp ett underhållsavtal med checklistor som klart och tydligt beskriver vad som skall kontrolleras och med vilket tidsintervall. Efter utförd underhållsservice beskriver våra konsulter hur det har gått och vilka eventuella åtgärder som behöver utföras.

Förebyggande åtgärder
Finner man felaktigheter eller åtgärder som kan eliminera driftstörningar så beskriver vi dessa och Ni får själv besluta om åtgärden skall utföras eller inte. Allt för en säker drift av Ert IT-system.

Dokumentation
Efter besöket får du en komplett rapport via e-post till ditt konto. Här ser Ni klart och överskådligt vad som har utförts samt med eventuella kommentarer. Dessa sparas i vårt system för att man skall kunna se trender och förebygga driftstörningar.

Lägre timtaxa
När Ni tecknar ett serviceavtal med oss får Ni automatiskt tillgång till vår lägre timtaxa som vi ger till våra prioriterade kunder, detta gör ofta serviceavtalet till en lönsam affär för många företag!


Vill du veta mera så ringer du oss bara på 031-727 78 00 eller fyller i kontaktformuläret på hemsidan så återkommer vi till dig snarast möjligt!

Hjärtligt välkommen!

 
våra partners
captcha

Update AB      |      Datavägen 12A      |      S-436 32  ASKIM (GÖTEBORG)      |      SWEDEN      |      Tel 031 / 727 78 00      |      Fax 031 / 727 78 01