IT-tjänster och IT-konsulter
En komplett uppsättning IT-tjänster till Ert förfogande!

Vår målsättning är att tillhandahålla en komplett uppsättning av IT-tjänster framtagna för Ert företag, detta för att Ni skall kunna fokusera på Er dagliga verksamhet istället för IT-relaterade problem!

 
Över 25 år i branschen
I över 25 år har vi hjälpt våra kunder med att både sänka IT-kostnaderna samt skapa ett enklare liv med IT.

Det kompletta IT-företaget
Vi hade redan vid starten av Update, 1988 haft målsättningen att bygga upp ett komplett IT-företag. Här skulle finnas en gedigen portfölj av både tjänster och produkter som skulle passa väl in hos våra kunder. Ett koncept som har visat sig framgångsrikt då många av de kunder som var med oss redan i starten är med oss än i dag!

Lönsamma IT-konsulter som sätter dig i centrum
Vi har byggt upp ett team av lönsamma IT-konsulter som alltid arbetar utifrån vad som är bäst för våra kunder, detta borgar för långsiktiga relationer! Vi tillhandahåller affärskonsulter, support och helpdesktjänster, IT-Chefer och IT-Konsulter, systemutvecklare samt projektledare. Du kan läsa mer genom att klicka på länkarna till vänster i menyn.

Behöver du hjälp? - Kontakta oss!
Du kan kontakta oss direkt på 031-727 78 00 eller fylla i kontaktformuläret så återkommer vi till dig inom kort för att se vad vi kan hjälpa dig med.

Hjärtligt välkommen till Update!
 
våra partners
captcha

Update AB      |      Datavägen 12A      |      S-436 32  ASKIM (GÖTEBORG)      |      SWEDEN      |      Tel 031 / 727 78 00      |      Fax 031 / 727 78 01