Serviceavtal - För dig som vill ha maximal trygghet!

Även om vi har gjort allt vi kan för att Ert system alltid skall vara i drift så kan olyckan vara framme, det är då Ni får användning av Ert serviceavtal. Serviceavtalet sätter vi upp gemensamt för att säkerställa de komponenter och produkter som helt enkelt inte får falera i Ert system.

 
Säkerställer Er IT-miljö
Vårt heltäckande serviceavtal skyddar Er IT-miljö och säkerställer Ert företag från onödiga stillestånd när olyckan är framme. Tillsammans selekterar vi ut de komponenter i Er IT-milö som helt enkelt inte får falera och säkrar dem genom vårt serviceavtal.

Förtur samt garanterad inställesetid
När Ni tecknar ett serviceavtal med oss får Ni alltid förtur och prioriterad service. Ni kan i avtalet välja mellan 4 eller 8 timmars inställelsetid. Ett säkert val för Er som vill ha högsta servicenivå och trygghet!

Inga plötsliga merkostnader
Genom att teckna serviceavtal på Er IT-utrustning som är affärskritisk så slipper Ni plötsliga merkostnader för IT-konsultationer och resekostnader i samband med reparation av den utrustning som ingår i serviceavtalet.

Reservdelar ingår
Eventuella reservdelar som behövs för att reparera den utrustning som ingår i serviceavtalet ingår automatiskt utan kostnad i serviceavtalet.

Kostnadsfri låneutrustning
Om vi inte direkt kan reparera utrustningen som ingår i serviceavtalet får Ni automatiskt låna likvärdig utrustning utan extra kostnader av oss under reparationstiden.

Lägre timtaxa
När Ni tecknar ett serviceavtal med oss får Ni automatiskt tillgång till vår lägre timtaxa som vi ger till våra prioriterade kunder, detta gör ofta serviceavtalet till en lönsam affär för många företag!


Vill du veta mera så ringer du oss bara på 031-727 78 00 eller fyller i kontaktformuläret på hemsidan så återkommer vi till dig snarast möjligt!

Hjärtligt välkommen!

 
våra partners
captcha

Update AB      |      Datavägen 12A      |      S-436 32  ASKIM (GÖTEBORG)      |      SWEDEN      |      Tel 031 / 727 78 00      |      Fax 031 / 727 78 01