HP ENVY 14 - Spectre
Nu står det klart att ultratunna HP ENVY 14 Spectre som lanserades på CES-mässan kommer till Sverige sent i vår. En mycket speciell design med ett yttre i svart s k gorillaglas tillsammans med prestanda och speciella funktioner gör att den passar de som förväntar sig lite extra av sin bärbara dator.

”Det stilrena, midnattssvarta glaset på utsidan som skapar en stark kontrast till insidans hölje i silver gör Spectre till en bärbar dator i Ultrabook-segmentet som sticker ut stilmässigt”, säger Mogens Balle, Skandinavisk produktchef för bärbara konsumentdatorer HP PSG. ”Men Spectre är inte bara snygg, den erbjuder också rejält med prestanda, funktioner och har förstås en låg vikt.”

Enastående teknik och design
HP ENVY 14 Spectre är en av HPs mest avancerade bärbara och 20 millimeter tunn väger den endast 1.8 kg. Elegant och samtidigt stryktålig med ett repfritt lättviktsglas som täcker locket, skärmen och handledsstödet. Den här typen av extra tåligt glas är populärt i bl a skärmar för smartphones och bärbara mediaspelare.

Skapad med hjälp av det senaste inom skärmteknologi och chassidesign har HP Spectre en 14 tums-skärm i ett skal som egentligen är stort som en traditionell 13.3 tumsdator. HP Radiance-skärmen sträcker sig från kant till kant och visar högre upplösning, bättre skärpa och har en bredare betrakningsvinkel än vanliga skärmar på bärbara datorer.

Det intelligenta HP Radiance-tangentbordet är bakgrundsbelyst med hjälp av individuella lysdioder för varje tangent. Dessa lyser upp när man kommer nära och dimmar ned när man går ifrån det – en lysande idé från HP som även ger en hög estetisk upplevelse.
 
Spektakulärt ljud
Beats Audio, en exklusiv och högpresterande teknik skapad i samarbete med Beats by Dr. Dre, ger HP Envy 14 Spectre en fantastisk ljudupplevelse. Dess frontpositionerade högtalarsystem ger ett rent, ohämmat ljud. Volymen styrs med en extern analog volymratt som andas retro – vilket ger en exakt volymkontroll även med locket stängt.

Inbyggd HP Wireless Audio-teknik förvandlar hemmet till en scen av trådlöst strömmande musik till flera högtalare. Okomprimerat ljud kan strömmas till upp till fyra externa enheter enligt KleerNet-standard.

Kompromisslös prestanda
HP ENVY 14 Spectre får sin blixtsnabba prestanda från de senaste Intel® Core™-processorerna med Intel Rapid Start Technology, 128 GB SSD-hårddisk och upp till 9 timmars batteritid. För att eliminera behovet av externa donglar kommer HP Spectre med en rad in- och utgångar, som Gigabit Ethernet, USB 3.0, HDMI och Mini Displayport. HP ImagePad ger dig möjlighet att navigera med hjälp av multifinger-gester och HP TrueVision HD Webcam tar skarpa HD-bilder.

HP ENVY 14 Spectre kommer med förinstallerad, skräddarsydd mjukvara, fullversioner av Adobe Photoshop® och Premiere Element samt en två års förinstallerad utgåva av Norton™ Internet Security.

Pris och tillgänglighet
HP ENVY 14 Spectre förväntas finnas tillgänglig i juni. Priset är inte klart i dagsläget.
 
» Tillbaka
 
våra partners
captcha

Update AB      |      Datavägen 12A      |      S-436 32  ASKIM (GÖTEBORG)      |      SWEDEN      |      Tel 031 / 727 78 00      |      Fax 031 / 727 78 01