IT Chef Update
Hyr din IT-Chef!

Att ha en egen IT-Chef är en lyx som alla företag numera kan unna sig! Det frigör din tid och ger dig möjlighet att fullt ut fokusera på Er dagliga verksamhet istället för krångliga och komplicerade IT-frågor. Din IT-Chef bygger upp strategier, säkerställer och utvecklar Er inom IT.

 
En enklare IT-värld
Er nya IT-Chef börjar alltid samarbetet med en grundläggande analys och upprättar ett protokoll över akuta problem som måste åtgärdas per omgående, saker som bör åtgärdas inom en snar framtid samt det som fungerar bra men som i framtiden skall övervakas. En handlingsplan upprättas! Efter denna grundläggande analys och åtgärdad handlingsplan övergår IT-Chefen med att kontinuelrigt övervaka, underhålla och utveckla Er inom IT.

Betala endast för nedlagd tid
När väl grunder och avtal är på plats så betalar du endast för den tid som Ni utnyttjar Er IT-Chef. Allt IT-Chefen utför dokumenteras för att Ni skall ha full kontroll över åtgärder och kostnader. Enklare kan det inte bli för Er att ha en egen IT-Chef!

IT-strategier byggs upp
Gemensamt bygger Ni upp en IT-strategi för företaget och här bestämmer Ni gångtider för Era servers, arbetsstationer och skrivare. I god tid innan de skall bytas kommer Er IT-Chef att påminna Er och berätta om produktens status samt om man rekommenderar ett byte eller ej. Därefter fattar Ni beslutet om upphandling/byte eller gångtidsförlängning. Inget lämnas åt slumpen av IT-Chefen!

Kontinuerlig övervakning samt underhåll
Er IT-Chef sätter upp mjukvaror som kontinuerligt övervakar Ert system och förebygger fel samt driftstopp. Oftast hinner vi lösa problemet innan Ni upptäcker det och det enda som Ni får är en felrapport som dokumenterar åtgärden och förklarar innebörden. Underhåll av Er utrustning är en viktig faktor för en säker och problemfri drift. IT-Chefen sätter tillsammans med Er upp ett regelverk för underhåll av Er utrustning, detta innebär att vi varje dag, vecka, månad kommer att ägna den tid som behövs för att garantera Er säkerhet.

Vill du veta mera så kan du chatta med oss eller ringa oss direkt på 031-727 78 00, du kan också fylla i kontaktformuläret på hemsidan så återkommer vi till dig snarast möjligt!

Hjärtligt välkommen!

Janne Lundqvist
Leo och Philip
031-727 78 35

Vill du bli kontaktad?

captcha

 
våra partners
captcha

Update AB      |      Datavägen 12A      |      S-436 32  ASKIM (GÖTEBORG)      |      SWEDEN      |      Tel 031 / 727 78 00      |      Fax 031 / 727 78 01