IT-tjänster och IT-konsulter
Avtalen som hjälper dig när olyckan är framme!

Vi tillhandahåller Underhållsavtal där vi kontinuerligt underhåller och förebygger fel Ert IT-system. Har olyckan redan varit framme utnyttjar du ditt Serviceavtal som tryggt ger dig en garanterad inställelsetid samt att tar hand om kostnaderna för reservdelar och arbetstid samt eventuell låneutrustning under reparationstiden!

 
Avtalen du inte bör vara utan
Redan från starten 1988 insåg vi att våra kunder skulle behöva ett antal former av avtal för att både underhålla och säkerställa driften av deras IT-system. Vi erbjuder avtal om inställelsetid, serviceavtal och underhållsavtal.

Avtal om inställelsetid
Ett avtal om inställesetid garanterar dig att vi är på plats inom en avtalad tid för felsökning och reparation av din utrustning. Detta avtalet är till för dig som har utrustning som inte ingår i vårt sortiment eller är av äldre karaktär. Kostnader för konsulter, reservdelar m.m. tillkommer.

Serviceavtal
Serviceavtalet är till för dig som vill ha en garanterad kostnad och en garanterad drift av Ert IT-system. När olyckan är framme kommer vi inom avtalad tid och felsöker samt reparerar Er utrustning utan extra kostnader. Går utrustningen inte att reparera direkt får Ni automatiskt en låneutrustning under reparationstiden.

Underhållsavtal
Underhållsavtal är till för dig som vill förebygga problem och tråkiga överraskningar i ditt system. När du tecknar ett underhållsavtal med oss så sätter vi upp vad som skall ingå och hur ofta vi skall utföra detta. Vi upprättar i vårt system en checklista med åtgärder som skall utföras, finner vi fel diskuterar vi gemensamt fram en åtgärdsplan för att eliminera problemet.

Vill du veta mera? - Kontakta oss!
Vill du veta mera eller teckna ett avtal med oss kan kontakta oss direkt på 031-727 78 00 eller fylla i kontaktformuläret så återkommer vi till dig inom kort för att se vad vi kan hjälpa dig med.

Hjärtligt välkommen till Update!
 
våra partners
captcha

Update AB      |      Datavägen 12A      |      S-436 32  ASKIM (GÖTEBORG)      |      SWEDEN      |      Tel 031 / 727 78 00      |      Fax 031 / 727 78 01