Affärskonsulter på affärssystemet Microsoft Dynamics NAV
 
Affärskonsulter på affärssystemet Microsoft Dynamics NAV

Vi har erfarna och högutbildade affärskonsulter som hjälper Er med att bli effektivare och lönsammare med Ert affärssystem från Microsoft Dynamics NAV. Våra affärskonsulter arbetar alltid utifrån att vara en stödjande rådgivare i Er verksamhet och tillhandahåller därefter tjänster och produkter utifrån Ert företags bästa.

 
Analyserar Er verksamhet och uppdraget för att finna den bästa lösningen
Våra erfarna och kompetenta affärskonsulter initierar alltid uppdraget med en grundläggande analys där man samlar in önskemål och parametrar som styr den kommande lösningen. Under analysen är vårt uppdrag att lyssna, förstå och säkerställa att vi levererar den bästa lösningen till Er. Självklart dokumenterar vi alltid våra uppdrag och begär ett skriftligt godkännande som en bekräftelse på att vi har skapat den grundläggande förståelse som krävs för uppdraget.

Implementering av affärssystem och lösningar
Efter analysen är genomför och skriftligen godkänd utav Er, sammanställer affärskonsulten uppdraget och vad som behöver utföras i en offert till Er. Här beskrivs uppdraget och de ingående tjänsterna samt vad det kommer att kosta. Är vi överens så ber vi om en underskrift för att starta upp uppdraget och starta projektet.

Kontinuerlig uppföljning och avstämning för högsta effektivitet och lönsamhet i Er verksamhet
Våra affärskonsulter besitter en hög social kompetens och arbetar kontinuerligt för att Ni skall vara så nöjda som möjligt med Ert affärssystem och oss som leverantör. Detta innebär att varje uppdrag vi får från Er stäms av och är inte slutfört förrän Ni är helt nöjda. Likaså arrangerar affärskonsulterna kontinuerliga möten och informationsträffar där vi får en chans att förmedla nya funktioner och kunskaper kring affärssystemet Microsoft Dynamics NAV.

Vill du veta mera så kan du chatta med oss eller ringa oss direkt på 031-727 78 00, du kan också fylla i kontaktformuläret på hemsidan så återkommer vi till dig snarast möjligt!


Hjärtligt välkommen!

Janne Lundqvist
Ola Billing
031-727 78 00

Vill du bli kontaktad?

captcha

 
våra partners
captcha

Update AB      |      Datavägen 12A      |      S-436 32  ASKIM (GÖTEBORG)      |      SWEDEN      |      Tel 031 / 727 78 00      |      Fax 031 / 727 78 01